+380 (44) 383-20-84
+380 (97) 135-69-65 +380 (66) 293-27-50

interior mebel 2018, Виставка світла, виставка декор, виставка TopSvet.com.ua

Дата: 11.03.2018 10:43

    З 7 по 10 Лютого 2018 р. в Києві відбулась  Міжнародна Виставка «Меблі, Освітлення, Декор» -  INTERIOR MEBEL 2018.

   Свої стенди з новинками 2018 року представили багато європейських виробників освітлення і меблів. Цікавим було і дизайнерське оформлення стендів. Кожен із них виглядав як завершений проект, а не як виставкова вітрина з продукцією. Такий підхід до оформлення допомагав уявити відвідувачам світильники і меблі в інтер'єрі, багато ідей та дизайнерських рішень  можна використати для свого дому.  

   Стенд компанії LEDS C4(https://topsvet.com.ua/brand/LEDS-C4-lighting-spain) – оформлений  в сучасному стилі, дерев' яний шпон   прекрасно поєднується зі світлодіодними (LED) світильниками, з температурою світіння 2700K-3000K (тепле світло):










Приклад сучасного стильного і затишного інтер'єру на стенді фабрики ROCHE BOBOIS PARIS:


 



   Стенд з оформленими спальнею, кабінетом і вітальнею,  меблі і світло від італійської фабрики  CAVIOCASA:

 






Дизайнерські крісла від  Cristian Lacroix:

 


   На стенді італійської компанії  DUE EFFE представлені люстри і бра в класичному стилі.  Корпуси світильників виконані із бронзи, дерева і скла :

 






   Стенд ARTE BROTTO – стильні меблі і освітлення. Все частіше  замість настільних ламп на тумбочках  біля ліжка використовують підвісні світильники. Завершені інтер'єри, розкривають всю красу і функціональність продукціїї  цієї фабрики. 











   На виставці були представлені світильники із нового каталога фабрики ELSTEAD. Відвідувачі побачили нові позиції із каталогів вуличного освітлення і каталога інтер'єрного освітлення. 

 


    Також нові світлодіодні  (LED) світильники представили на своїх стендах фабрики NOVOLUX LIGHTING і TRIOСудячи з представлених новинок, фабрики переходять на використання сучасних  LED-модулів і відходять від використання ламп  розжарювання , галогенних і люмінісцентних  , дотримуючись світових тенденцій в освітленні , енергозбереженні та екологіних норм. 

 

 








   Дуже цікавий стенд  представила італійська  фабрика PANZERI. Стенд виділявся лаконічністю і стмлем.  Були представлені сучасні  LED-світильники и люстри. Вони були гармонійно вписані в загальну атмосферу експозиції :







   Також  на виставці привернув увагу  стенд норвежського виробника  вуличного освітлення NORLYS. В каталозі цієї фабрики  представлене вуличне освітлення від   садового декору і невеликих  бра та стовпчиків до 4,5-х метрових стовпів для освітлення  парковок, промислових об'єктів, великих територій і доріг. Цікавим є те, що опори висотою  3-4,5 м. телескопічні, і запаковані в коробки висотою до 1,5 м., що значно спрощує і робить дешевшою доставку і перевезення.  Також  покупцям сподобається широкий вибір кольорів,  в який можуть пофарбувати світильники  на фабриці, по Вашому замовленню:

 







   В завершення статті представимо Вашій увазі  стенд португальської  компанії SERIP. Це був один із кращих  стендів на цій виставці і  по стилю , і по наповненню, і по кількості відвідувачів.  Всі металічні частини виготовлені зі сталі , кришталь чи фактурне скло прекрасно гармоніює з металом. Також необхідно підкреслити оригінальний дизайн світильників. Дотримуючись сучасних тенденцій,  всі світильники з LED-джерелами світла. Приємного перегляду, шановні читачі:
















Tags Interior mebel 2018